Hovenier Didam

Veelzijdig en vakkundig

Bent u op zoek naar een professionele en vakkundig hovenier in Didam? Dan bent u bij Nierkes Hovenier aan het juiste adres. Wij kunnen makkelijk voor u een vijver of andere waterpartijen plaatsen of bijvoorbeeld uw gazon in Didam vervangen met hoogwaardig kunstgras. Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven en wij helpen u graag als u slechts op zoek bent naar advies of een deskundige mening. Kortom, wij zijn een veelzijdig tuiniersbedrijf dat al vele tuinen in Didam mooier heeft gemaakt. Graag zouden wij u als hovenier helpen om ook uw tuin er nog mooier uit te laten zien.

De klant is koning

Hovenier DidamNierkes Hovenier levert vakwerk op maat. Wij hebben ervaring met de meest uiteenlopende verzoeken en projecten en onze medewerkers zijn stuk voor stuk vakkundig en gekwalificeerd. Maar er staat bij ons maar één iemand centraal en dat is de klant. Daarom komen wij graag bij u langs in Didam voor een kennismakingsgesprek. Wij werken altijd intensief samen met onze klanten en wij vinden het van groot belang om uw feedback mee te nemen in onze ontwerpen en plannen. Wij maken daarom ook altijd duidelijk afspraken na goed overleg, zodat we kunnen garanderen dat wij achteraf allemaal tevreden kunnen zijn over het eindresultaat.

Onze diensten

Als hovenier in Didam bieden wij u een ruim aanbod van diensten. U kunt bijvoorbeeld bij Nierkes Hovenier terecht voor tuinontwerp. Wij gaan dan dus met u om de tafel zitten in Didam en nadat u precies heeft verteld wat u wilt, zullen wij dit vertalen in een professioneel ontwerp op papier. Uiteraard wordt dit met u doorsproken tot er een akkoord is bereikt. U kunt dan ook meteen op ons vertrouwen voor tuinaanleg. Wij kunnen voor u plantwerk, grondwerk, (sier)straatwerk, tuintimmerwerk, tuinverlichting, kunstgras, beregeningsinstallaties, vijvers en waterpartijen leveren in Didam. Ook voor tuinonderhoud kunt u bij Nierkes Hovenier aankloppen. U kunt met ons een onderhoudscontract afsluiten waarin u zelf de frequentie van het onderhoud kunt bepalen, of u kunt ons slechts oproepen wanneer u dat nodig vindt.

Meer informatie!
Naam (*)

E-mailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Opmerking/vraag

captcha