Hovenier Doetinchem

Klantgericht en veelzijdig hoveniersbedrijf

Wilt u graag een vijver bij u thuis in de tuin in Doetinchem? Of zoekt u een hovenier om de voortuin van uw bedrijf te onderhouden? Welkom bij Nierkes Hovenier. Wij zijn een klantgericht en veelzijdig tuiniersbedrijf gevestigd in de buurt van Doetinchem. Als hovenier in Doetinchem hebben wij ervaring met veel uiteenlopende werkzaamheden. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor de volgende diensten:

  • Tuinontwerp
  • Tuinaanleg
  • Tuinonderhoud

Tuinontwerp

Hovenier Doetinchem

Is het tijd om de tuin eens flink op de schop te nemen? Nierkes Hovenier helpt u bij het opnieuw indelen en ontwerpen van uw tuin. Wij zullen bij u langskomen voor een kennismakingsgesprek. U kunt ons dan inlichten over uw wensen en eisen en wij zullen dit omzetten in een vakkundig en professioneel ontwerp op papier. Uiteraard zullen wij dit ontwerp met u bespreken en kan het worden aangepast zo u wilt. Als u tevreden bent met het ontwerp, zullen wij een offerte op maat opsturen. Als u geen vragen meer heeft en als u helemaal tevreden bent over de offerte, dan zullen wij direct in actie komen en uw tuinontwerp spoedig omzetten in een prachtige nieuwe tuin. Zo hebben wij al veel tuinen in Doetinchem behandeld.

Tuinaanleg

Heeft u een bepaald project op het oog, maar bent u slechts op zoek naar een hovenier in Doetinchem die dit voor u kan uitvoeren? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Nierkes Hovenier kan u helpen met allerlei vormen van tuinwerk. Denk bijvoorbeeld aan plantwerk, grondwerk, (sier)straatwerk, tuintimmerwerk, tuinverlichting, kunstgras, beregeningsinstallaties, vijvers en waterpartijen. Uiteraard maken we van te voren een duidelijk ontwerp en goede afspraken, om misverstanden te voorkomen. Zo heeft u voor u het weet uw eigen droomtuin in Doetinchem.

Tuinonderhoud

Een mooie tuin is iets om trots op te zijn, en u wilt uw tuin natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Om dat te realiseren is zorgvuldig onderhoud door een ervaren hovenier vereist. Wijn zijn u daarom graag van dienst bij het onderhouden van uw tuin. U kunt een onderhoudscontract met ons afsluiten en zelf bepalen hoe vaak u wilt dat wij langskomen, of u kunt ons ook enkel op oproep uw tuinonderhoud laten verrichten. In Doetinchem moet u bij onderhoud vooral denken aan snoeien, zaagwerk voor de najaarsbeurt en gazononderhoud.

Contact

Dus als u op zoek was naar een veelzijdige hovenier in Doetinchem, dan hoeft u niet verder te zoeken. Neem direct contact op via onze website. U vindt hier ook meer informatie over onze diensten als hovenier.

Meer informatie!
Naam (*)

E-mailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Opmerking/vraag

captcha