Hovenier Duiven

Voor alle tuingerelateerde werkzaamheden

Hovenier DuivenWelkom bij Nierkes Hovenier, uw eerste keus in alle tuingerelateerde werkzaamheden in Duiven. Wij zijn een innovatief en enthousiast tuiniersbedrijf dat altijd op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen en de nieuwste methoden in ons vakgebied. Daarnaast beschikken wij over veel ervaring met zeer uiteenlopende projecten, zodat wij in iedere situatie de juiste oplossing kunnen kiezen. Dat doen we echter niet alleen, maar samen met u want de klant staat centraal bij Nierkes Hovenier. Wij hebben al talloze tuinen in Duiven opgeknapt en wij willen u ook graag van dienst zijn met ons vakwerk op maat. Welkom, bij uw nieuwe hovenier in Duiven.

Klantgerichte werkwijze

De wens van de klant staat bij ons altijd voorop en wij hechten als hovenier dus veel waarde aan uw mening. Wanneer u ons vraagt om een tuinontwerp voor u te maken komen wij daarom eerst langs in Duiven om een kennismakingsgesprek te houden. Hier zullen wij u vertellen hoe wij u van dienst kunnen zijn en kunt u ons vertellen wat u van ons verlangt. Op basis van uw wensen maken wij een professioneel ontwerp, maar ook dit zullen wij eerst met u doorspreken. Op deze manier hebben wij al vele klanten in Duiven tevreden kunnen stellen met een netjes eindresultaat precies zoals de klant het wil.

Vakwerk op maat

Daarnaast staat Nierkes Hovenier garant voor vakwerk. U kunt er bij ons op vertrouwen dat u kwaliteit krijgt en dit tegen een zeer scherpe prijs. Ons personeel is gekwalificeerd en ervaren en levert iedere keer weer prachtig werk in Duiven. Onder het tabje ‘projecten’ kunt u hier een aantal voorbeelden van bekijken. Om er voor te zorgen dat wij altijd kwaliteit kunnen leveren werken wij als hovenier in Duiven ook met het beste materiaal. Zo leggen wij bijvoorbeeld kunstgras van Royal Grass. Dit is erg goed kunstgras omdat de kwaliteit van de vezels uitstekend is en omdat de mat mooi lang groen blijft. Royal Grass garandeert zelf daarom ook dat dit de eerste tien jaar niet zal verkleuren.

Contact en meer informatie

Wilt u direct contact opnemen met Nierkes Hovenier? Dat kan via het contactformulier op de website of via het telefoonnummer 06-50 633 212. Als u eerst nog wat meer informatie wilt over onze werkzaamheden, nodigen wij u uit om eens op uw gemak rond te kijken op de website van uw hovenier. U vindt hier ook alle diensten die wij aanbieden. Mocht u echter nog vragen hebben over onze rol als hovenier in Duiven, dan kunt u uiteraard ook altijd even bellen.

Meer informatie!
Naam (*)

E-mailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Opmerking/vraag

captcha