Hovenier ’s Heerenberg

Hoveniersdiensten op maat

Is het inmiddels tijd om uw tuin in ‘s Heerenberg flink op de schop te nemen? Wenst u een hovenier die een kunstgrasmat van kwaliteit kan leveren? Of hebt u de deskundige hulp nodig van een hovenier in ’s Heerenberg bij het bouwen van een tuinschuurtje voor uw fietsen? In deze gevallen, en nog vele andere, zijn wij als hovenier uw eerste keus. Wij zijn een veelzijdig tuiniersbedrijf dat al vele projecten in ’s Heerenberg tot een succesvol eindresultaat heeft geleid. Onze klanten zijn erg enthousiast over onze werkzaamheden omdat wij vakwerk op maat leveren, klantgericht werken en dit tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Het ontwerpen en aanleggen van uw tuin

Hovenier ’s HeerenbergU kunt Nierkes Hovenier bijvoorbeeld inzetten voor een professioneel tuinontwerp. Wij maken dan in overleg met u een mooi ontwerp en zodra iedereen tevreden is over het ontwerp zullen wij zelf de benodigde werkzaamheden verrichten. Wij bieden u daarom ook een zeer vakkundige tuinaanleg aan. Dit gaat uiteraard precies volgens afspraak en tegen een scherpe prijs. Wij kunnen in ’s Heerenberg onder meer de volgende producten leveren: tuinverlichting, kunstgras, beregeningsinstallaties, vijvers en waterpartijen. Daarnaast verrichten wij als hovenier in ’s Heerenberg zelf alle werkzaamheden zoals plantwerk, grondwerk, (sier)straatwerk, en tuintimmerwerk. Alleen op deze wijze kunnen wij immers garanderen dat u de beste kwaliteit krijgt voor uw geld.

Grondig tuinonderhoud

Maar bij ons kunt u niet alleen terecht voor een nieuwe tuin. U kunt ons als hovenier ook inschakelen voor het onderhouden van uw tuin. Het is natuurlijk wel zaak om uw tuin te verzorgen wanneer deze eenmaal naar wens is. Daarom kunt u een contract met ons afsluiten waarin u zelf bepaalt hoe vaak wij in ’s Heerenberg langskomen om uw onderhoud te verrichten. Ook kunt u ons op oproep laten komen als u denkt dat dit voordeliger is. Nierkes Hovenier biedt onder andere de volgende tuinonderhoudswerkzaamheden in ‘s Heerenberg:
Snoeien (zomersnoei)
Najaarsbeurten (hagen scheren, zaagwerk en meer)
Gazononderhoud (verticuteren en bemesten)

Meer informatie

Als u meer informatie wilt over de verschillende diensten die Nierkes Hovenier aanbiedt, kunt u dit nog eens rustig teruglezen onder de betreffende kopjes aan de linkerzijde. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen indien er iets niet helemaal duidelijk is of als u op zoek bent naar een dienst die hier niet genoemd staat. Als allround hovenier in ’s Heerenberg is de kans immers groot dat wij u kunnen helpen. Laat het ons ook even weten als u gebruik wilt maken van onze diensten zodat we direct een afspraak kunnen maken.

Meer informatie!
Naam (*)

E-mailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Opmerking/vraag

captcha