Hovenier Varsseveld

Diverse diensten

Wilt u uw tuin in Varsseveld eens grondig herinrichten? Of heeft u de hulp van een professionele hovenier nodig om uw gazon in te ruilen voor een mooie kunstgrasmat? Of wenst u simpelweg een hovenier in Varsseveld die uw struiken kan onderhouden en uw tuin kan behoeden voor verval? Welkom bij Nierkes Hovenier, uw eerste keus voor al uw tuingerelateerde werk in Varsseveld. Wij zijn een enthousiaste onderneming die innovatief blijft ondanks onze ruime ervaring. Dankzij het veelzijdige werk dat wij in het verleden hebben verricht, kunnen wij ook bij u in de tuin vakwerk op maat leveren. Wij bieden tal van diensten aan, zoals onder andere:

  • Tuinonderhoud
  • Tuinontwerp
  • Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Wij helpen u als hovenier bij het onderhouden van uw tuin, zodat u er nog lekker lang van kunt genieten. Wij werken op oproep, of met een onderhoudscontract. U kunt zelf kiezen wat u fijner vindt, aangezien sommige tuinen nu eenmaal meer verzorging nodig hebben dan andere. Indien u kiest voor een onderhoudscontract kunt u ook zelf bepalen hoe vaak wij bij u in Varsseveld langskomen om uw tuin te onderhouden. Onder de werkzaamheden vallen bijvoorbeeld het bemesten en verticuteren van het gazon, bomen snoeien, hagen scheren. Voor meer informatie kunt u terecht onder het tabje ‘tuinonderhoud’ aan de linkerkant.
Hovenier Varsseveld

Tuinontwerp

Nierkes Hovenier kan u ook helpen bij het herinrichten van uw tuin in Varsseveld. Als hovenier in Varsseveld hebben wij al talloze tuinen helpen ontwerpen en vernieuwen. Wij komen dan eerst bij u langs voor een kennismakingsgesprek en om te luisteren naar uw wensen. Wij zullen dit omzetten in een professionele tekening op papier. Deze zullen wij uiteraard met u bespreken en pas zodra we het eens worden over een passend en realistisch ontwerp zullen we u een offerte aanbieden. Deze kunt u wederom met ons bespreken en pas als iedereen helemaal tevreden is over de afspraken zullen we beginnen met de werkzaamheden. Kijk voor meer over tuinontwerp onder het bijbehorende kopje aan de linkerzijde.

Tuinaanleg

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor het aanleggen van uw tuin, daar zijn wij immers hovenier voor. Wij zullen hierbij altijd werken volgens de plannen en de afspraken die we samen van tevoren hebben gemaakt, en dit tegen een scherpe prijs. Als hovenier in Varsseveld, kunnen wij allerlei producten leveren in Varsseveld. Denk bijvoorbeeld aan plant- en grondwerk, maar ook tuintimmerwerk, (sier)straatwerk, tuinverlichting, kunstgras, beregeningsinstallaties, vijvers en waterpartijen. Onder het tabje ‘tuinaanleg’ leest u meer over deze functie van Nierkes Hovenier.

Meer informatie!
Naam (*)

E-mailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Opmerking/vraag

captcha