Hovenier Wehl

Wij realiseren uw droomtuin

Woont u in Wehl en wilt u uw tuin eens flink herinrichten? Of bent u op zoek naar een hovenier die de heggen in de voortuin van uw bedrijf netjes kan onderhouden? Misschien zoekt u slechts een hovenier in Wehl om u te adviseren over het planten van een paar bomen of het aanleggen van een vijver? In al deze, en nog veel meer gevallen kunt u bij ons als hovenier terecht bij. Wij zijn een veelzijdig en innovatief tuiniersbedrijf dat al veel ervaring heeft met allerlei tuinen in Wehl. Wij werken met particulieren en bedrijven en helpen u graag aan uw eigen droomtuin.

Professioneel tuinonderhoud

Iedere tuin heeft onderhoud nodig. Zonder verzorging zal iedere tuin uiteindelijk in verval raken. Nierkes Hovenier helpt u graag bij het onderhouden van uw tuin zodat deze mooi en fris blijft. U kunt ons inschakelen voor allerlei soorten tuinonderhoudwerkzaamheden in Wehl. Denk bijvoorbeeld aan de volgende diensten:

  • Snoeien (zomersnoei)
  • Najaarsbeurten (hagen scheren, zaagwerk en meer)
  • Gazononderhoud (verticuteren en bemesten)

Op oproep of per contract

Hovenier WehlDankzij onze ervaring als hovenier in Wehl, weten wij dat sommige tuinen nu eenmaal meer verzorging nodig hebben dan andere.  is bijvoorbeeld voordeliger dan een natuurlijk gazon, aangezien u die laatste moet bemesten en sproeien voor het beste resultaat. Het kan dus zijn dat uw tuin in Wehl niet al te veel onderhoud nodig heeft. In dat geval kunt u ons slechts oproepen wanneer u dat nodig vindt. Nierkes Hovenier zal dan met alle plezier u onderhoud op oproep uitvoeren. Het kan echter ook zo zijn dat u veel plantwerk heeft dat veel aandacht en verzorging vereist. Ook in dit geval kunt u eenvoudig bij ons terecht. Wij zullen in dit geval u een onderhoudscontract aanbieden. Wij komen dan dus vaker bij u in Wehl langs om uw tuin te onderhouden. U kunt zelf bepalen hoe vaak dat precies is in het contract dat u bij uw hovenier afsluit. Dit is slechts één voorbeeld van de klantgerichte werkwijze die wij hanteren.

Ontvang meer informatie

Als u ons wilt inschakelen voor het onderhoud van uw tuin dan kunt u dit doen via het contactformulier op de website. Nierkes Hovenier neemt dan zo snel mogelijk contact met u op. U kunt op de website ook meer informatie vinden over onze diensten als hovenier in Wehl. Naast tuinonderhoud bieden wij bijvoorbeeld ook tuinontwerp en tuinaanleg aan. Ook hebben wij veel ervaring met het leggen van kunstgras van het kwaliteitsmerk Royal Grass. Kijk rustig eens rond of stel een vraag aan ons vriendelijke personeel.

Meer informatie!
Naam (*)

E-mailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Opmerking/vraag

captcha