Hovenier Westervoort

De juiste keuze in Westervoort en omgeving

Hovenier Westevoort

Bent u op zoek naar een vakkundige en vriendelijke hovenier in Westervoort? Dan zit u bij Nierkes Hovenier helemaal goed. Wij zijn een veelzijdig tuiniersbedrijf dat al verschillende projecten succesvol heeft afgerond voor particulieren en bedrijven in Westervoort. Wij zijn trots op de goede relaties die wij met veel van onze klanten hebben opgebouwd, aangezien klanttevredenheid hoog op onze prioriteiten staat. Daarom kunt u er bij ons van uitgaan dat uw wensen worden gehoord en dat er duidelijke afspraken worden gemaakt. En als u dan ook nog eens bedenkt dat wij tegen een zeer scherpe prijs keer op keer vakwerk op maat leveren in Westervoort, dan weet u dat u aan het juiste adres bent bij Nierkes Hovenier.

Een veelzijdige organisatie

Wij zijn een zeer veelzijdig bedrijf en biedt dus allerlei tuingerelateerde diensten aan. In Westervoort kunt u bijvoorbeeld bij ons terecht voor de volgende zaken:

  • Tuinontwerp
  • Tuinaanleg
  • Tuinonderhoud

Als u contact met ons als hovenier opneemt over tuinontwerp, zullen wij eerst bij u in Westervoort langskomen voor een kennismakingsgesprek. Nadat wij uw wensen in een professioneel ontwerp omzetten en u helemaal tevreden bent over de plannen zullen wij zelf de herinrichting doorvoeren. Onder tuinaanleg verstaan wij dus het aanbrengen van zeer diverse elementen en het verrichten van allerlei werkzaamheden om uw tuin meer naar wens te maken. Van tuinhuisjes tot vijvers en van tuinverlichting tot plantwerk, bij Nierkes Hovenier kan het allemaal. Tenslotte kunt u dus ook bij ons terecht voor tuinonderhoud. Wij kunnen op oproep of regelmatig langskomen. In dat laatste geval tekenen wij een contract waarin u zelf de frequentie bepaalt.

Laat ons uw kunstgras aanleggen

Één van onze populairste diensten als hovenier in Westervoort, is het leggen van kunstgras. Mensen die niet iedere dag de tuin willen besproeien en bemesten zijn hier vooral bij gebaat. Kunstgras is uiterst geschikt voor in de tuin en binnentuin, of voor op het dakterras en balkon. Wij leveren als hovenier in Westervoort uitsluitend kunstgras van Royal Grass dat erg stevig is. De vezels zijn van hoge kwaliteit en u krijgt de garantie dat het gras de eerste tien jaar niet zal verkleuren.

Wilt u meer weten over uw hovenier in Westervoort?

Voor meer informatie over Nierkes Hovenier kijkt u gerust eens verder op de website. U zult ook gemakkelijk onze contactgegevens vinden die u nodig heeft als u een afspraak wilt maken. Natuurlijk kunt u ook even bellen met onze vriendelijke medewerkers als u nog vragen heeft over hoe wij u kunnen helpen als hovenier in Westervoort.

Meer informatie!
Naam (*)

E-mailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Opmerking/vraag

captcha