Hovenier Zelhem

Een professioneel hoveniersbedrijf

Welkom bij Nierkes Hovenier, de specialist in Zelhem voor al uw tuingerelateerde wensen. Wij zijn een veelzijdig bedrijf en onze vakkundige medewerkers hebben veel ervaring met allerlei projecten in Zelhem. Nierkes Hovenier biedt u diverse diensten die er allemaal op zijn gericht om uw tuin nog mooier te maken en om u nog meer tevreden te stellen. Bij ons staat de klant centraal en wij vertalen dit in een zeer klantvriendelijke werkwijze. Wij werken graag nauw met u samen, zodat wij u optimaal van dienst kunnen zijn. Dus zoek niet verder naar een professionele hovenier in Zelhem, u heeft ons gevonden.

Uw tuin op de schop

Hovenier ZelhemVeel van ons werk begint bij een kennismakingsgesprek. Wij gaan dan bij u in Zelhem om de tafel zitten en wij vertellen u precies wat wij voor u kunnen beteken. Ook horen wij graag al uw wensen en verlangens voor uw tuin. Indien u de tuin graag grondig wilt vernieuwen kunnen wij gemakkelijk een professioneel tuinontwerp maken. Wij zullen dit netjes op papier zetten en het met u bepraten. Wij leveren als hovenier vakwerk op maat, maar daar moet u natuurlijk wel tevreden over zijn. Uw feedback is daarom erg belangrijk voor ons. Zodra we het samen eens zijn over het ontwerp, ontvangt u een offerte van ons en deze kunnen we wederom met u bespreken. Pas als u helemaal zeker bent dat u tevreden bent, zullen wij beginnen met de tuinaanleg en zeer spoedig zal uw tuinontwerp werkelijkheid zijn geworden

Kunstgras van kwaliteit

Nierkes Hovenier biedt u daarnaast ook vakkundig en professioneel kunstgras aan voor iedere klus in Zelhem. Kunstgras is erg fijn voor uw gazon aangezien het zeer makkelijk te onderhouden is. U hoeft niet langer te sproeien en bemesten, maar u kunt wel langdurig genieten van een groene grasmat. Wij leveren kunstgras van Royal Grass. Dit is van hoge kwaliteit en dat valt te zien. De vezels zijn van weergaloze kwaliteit en het gras zal gegarandeerd tien jaar lang de mooie groene kleur behouden. Deze garantie wordt u geboden door Royal Grass! Als hovenier in Zelhem hebben wij al dikwijls kunstgras aangelegd en wij raden u aan om ook van deze dienst gebruik te maken. Kunstgras is perfect geschikt voor de volgende plekken:

  • Balkon
  • Dakterras
  • Binnentuin
  • Tuin

Kijk rustig rond

Naast kunstgras en tuinontwerpen, heeft Nierkes Hovenier uw tuin in Zelhem natuurlijk nog veel meer te bieden. Kijk op onze website voor onze andere diensten als hovenier of neem direct contact op en vraag ons wat wij voor u kunnen betekenen als hovenier in Zelhem.

Meer informatie!
Naam (*)

E-mailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Opmerking/vraag

captcha