Tuinaanleg

Voor tuinaanleg maakt u gebruik van onze expertise

Droomt u al een tijdje van een mooie vijver in de tuin? Wilt u het grasveld in uw voortuin vervangen door mooie sierbestrating of heeft u een houten schuurtje nodig voor uw fietsen? Voor al uw tuinaanleg werkzaamheden bent u bij Nierkes Hoveniers aan het juiste adres.

Netjes en professioneel tegen een laag tarief

TuinaanlegNierkes Hovenier verzorgt uw tuinaanleg netjes en professioneel. Dit omvat niet alleen het plantwerk, maar ook zaken als grondwerk, (sier)straatwerk, beregeningsinstallaties, tuintimmerwerk, tuinverlichting, kunstgras, vijvers en waterpartijen kunnen de hoveniers van Nierkes voor u realiseren. Alle werkzaamheden worden exact uitgevoerd volgens de gemaakte afspraken en het ontwerp. Dat allemaal tegen een zeer scherpe prijs!

Neem contact op

Wilt u de hoveniers van Nierkes inschakelen voor uw tuinaanleg? Maak het kenbaar en laat een bericht achter via het online contactformulier aan de linkerzijde. U ontvangt van ons zo spoedig mogelijk een reactie. Heeft u liever direct contact? Bel 06-50 633 212. We helpen graag uw droomtuin te verwezenlijken.

Meer informatie!
Naam (*)

E-mailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Opmerking/vraag

captcha