Tuinontwerp Doetinchem

Een innovatief en enthousiast tuiniersbedrijf

Tuinontwerp DoetinchemWilt u uw tuin in Doetinchem eens flink op de schop nemen? Heeft u pas een nieuw huis gekocht en wenst u een verfrissend tuinontwerp? Bij Nierkes Hovenier kunt u terecht voor een professioneel tuinontwerp in Doetinchem. Nierkes Hovenier is een innovatief en enthousiast tuiniersbedrijf dat met de tijd meegaat en dus eigentijdse ontwerpen kan leveren. Door de vele ervaring van onze vakmannen zijn wij echter ook bekend met een groot stel tuinen en kunnen wij ook een klassiek tuinontwerp voor u maken. Uiteindelijk komt het dus helemaal neer op wat u zelf wenst voor uw tuin in Doetinchem.

Een ontwerp op maat

Als u contact met ons opneemt over het maken van een tuinontwerp, dan zullen wij eerst bij u thuis in Doetinchem langskomen voor een kennismakingsgesprek. Wij vertellen u dan wat wij voor u kunnen betekenen en u vertelt ons wat u wenst van het ontwerp. Aan de hand van uw wensen zullen wij een professioneel tuinontwerp op papier zetten. Dit zullen wij vervolgens uitvoerig met u bespreken. Wij vinden het erg belangrijk dat u tevreden kunt zijn met het eindresultaat dus uw feedback is van groot belang voor ons en voor het project. Aarzel dus niet om ons te vertellen wat u vindt van het ontwerp!

Vakkundige werkzaamheden

Zo leveren wij u een tuinontwerp in Doetinchem met een zeer persoonlijke betrokkenheid. Als wij het eenmaal allebei eens zijn geworden over de plannen, dan ontvangt u een offerte van ons. Wederom kunt u deze met ons bespreken en kunnen wij deze nog helemaal wijzigen, gebaseerd op uw meningen en wensen. Pas als we echt helemaal zeker zijn dat iedereen honderd procent achter het tuinontwerp staat, zullen we beginnen met de werkzaamheden. Binnen de korte keren zult u dan uw droomtuin in Doetinchem zien verwezenlijken. We leggen zelf namelijk de nieuwe elementen aan, of het nu gaat om kunstgras of tuinverlichting en wij verrichten zelf het werk of het nu gaat om grondwerk of timmerwerk.

Meer weten?

Meer weten over ons tuinontwerp in Doetinchem? Kijk gerust eens rond op de website. Onder het ‘tabje’ tuinontwerp leest u meer over onze werkwijze en onder ‘projecten’ ziet u ons werk uit het verleden in Doetinchem. Ook kunt u natuurlijk contact met ons opnemen als u nog vragen heeft of juist om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Gebruik het online contactformulier of bel ons via het telefoonnummer 06-50 633 212.

Meer informatie!
Naam (*)

E-mailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Opmerking/vraag

captcha