Hovenier Zevenaar

Uw tuinspecialist

Nierkes Hovenier is de specialist bij u in de buurt. Wij zijn ook beschikbaar voor werkzaamheden in en rondom Zevenaar. Wij zijn een veelzijdig en klantgericht bedrijf. U kunt bij ons rekenen op duidelijke afspraken en vakwerk op maat. Zo hebben wij al vele uiteenlopende projecten in Zevenaar tot een keurig eindresultaat gebracht waar iedereen tevreden mee kon zijn. Wij zijn immers pas tevreden wanneer u dat bent. Daarom hechten wij als ervaren hovenier heel veel waarde aan uw mening en werken wij altijd intensief samen met onze klanten. Kortom, als u op zoek bent naar een ervaren en klantvriendelijke hovenier in Zevenaar, dan heeft u het bij ons goed getroffen.

Tuinontwerp en tuinaanleg

Hovenier ZevenaarU kunt bij Nierkes Hovenier terecht voor het (her)inrichten van uw tuin. Wij zullen na een kennismakingsgesprek, waarin u ons vertelt over uw wensen, een professioneel tuinontwerp op papier maken. Nadat we overeen komen over het ontwerp, zullen wij voor u de nieuwe tuin aanleggen. Bij ons bestaat tuinaanleg uit een zeer ruim aanbod van diensten en producten. Wij kunnen bijvoorbeeld gemakkelijk een vijver bij u in Zevenaar plaatsen, maar we kunnen ook bijvoorbeeld een schuurtje neerzetten om uw fietsen en gereedschap op te bergen. Tegen een zeer scherpe prijs voeren wij ons werk uit precies volgens de afspraken en ontwerpen.

Producten voor in de tuin

Nierkes Hovenier kan dus vijvers en andere waterpartijen plaatsen en ook uw tuintimmerwerk verzorgen, maar daarnaast kunnen wij ook andere producten leveren in Zevenaar. Wij bieden bijvoorbeeld tuinverlichting, zodat u ’s nachts goed kunt zien in de tuin en straatwerk zodat u eindelijk dat paadje kunt laten aanleggen. Of wat dacht u van een beregeningsinstallatie? Maar als professionele hovenier zijn wij natuurlijk ook bedreven in plant- en grondwerk. Als hovenier in Zevenaar hebben wij al veel ervaring met het aanleggen van al deze producten.

Kunstgras leggen

Bovendien legt Nierkes Hovenier kunstgras van Royal Grass. Dit kunstgras is van zeer hoge kwaliteit en biedt u een mooie uitkomst als u geen zin hebt om uw gazon te blijven sproeien en bemesten. Niet alleen zijn de vezels erg stevig, ze behouden ook nog eens lange tijd de mooie groene kleur. Royal Grass biedt u zelfs een garantie van tien jaar dat het gras niet zal verkleuren. Handig voor in de tuin en binnentuin, of voor op het dakterras en het balkon in Zevenaar. Kijk op onze website voor meer informatie over ons kunstgras en andere diensten als hovenier in Zevenaar.

  Meer informatie!

  Naam (*)

  E-mailadres (*)

  Telefoonnummer (*)

  Opmerking/vraag

  captcha