Tuinontwerp

Elk tuinontwerp realiseert Nierkes Hovenier graag

Wanneer u uw tuin graag een compleet andere look wilt geven, geeft Nierkes Hovenier u graag advies. Maar ook voor slechts een klein gedeelte ervan, staan de hoveniers van Nierkes graag voor u klaar. Want voor elke tuinwens, maakt Nierkes Hovenier een passend tuinontwerp.

Een tuinontwerp zoals u dat wilt

Indien u gebruik wilt maken van het vakmanschap van Nierkes hoveniers, dan komen onze hoveniers graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we met u uw wensen en de mogelijkheden. Vervolgens vertalen wij dit naar een professioneel tuinontwerp op papier. Dit tuinontwerp wordt samen met u doorgesproken en desgewenst op bepaalde punten aangepast. Het tuinontwerp krijgt een finishing touch door middel van een doordacht beplantingsplan.

Uw droomtuin is snel gerealiseerd

Klopt het totaalplaatje voor beide partijen, dan ontvangt u een offerte op maat en wordt het geheel nog eens goed met u doorgesproken. Zo bent u er zeker van dat er geen misverstanden ontstaan. Tot slot gaat Nierkes zo snel mogelijk voor u aan de slag en is uw droomtuin binnen no time gerealiseerd.

Tuinontwerp op maat

Icon gras Nierkes Hovenier
Handschoenen Nierkes Hovenier

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een tuinontwerp, tuinaanleg, het verzorgen van tuinonderhoud of het laten maken van een schutting of veranda? Vraag ons dan gerust om meer informatie, advies of een offerte op maat!

Neem contact op voor een tuinontwerp op maat

Waar wacht u nog op en laat Nierkes Hoveniers voor u een tuinontwerp maken. Laat een vraag achter via het online formulier aan de linkerkant, dan krijgt u zo snel mogelijk een reactie. Liever direct contact? Bel 06-50633212.