Tuinonderhoud

Tuinonderhoud voor bedrijven en particulieren

Uiteraard wilt iedereen een mooie tuin hebben en vooral houden. Bent u op zoek naar een hovenier die u kunt inschakelen voor tuinonderhoudswerkzaamheden, dan zit u goed bij Hovenier Nierkes. Hovenier Nierkes kunt u zowel als bedrijf en als particulier inschakelen.

Bij ons kunt u terecht voor onderstaande werkzaamheden:

  • Snoeien (zomersnoei)
  • Najaarsbeurten (hagen scheren, zaagwerk en meer)
  • Gazononderhoud (verticuteren en bemesten)

Tuinonderhoud

Onderhoud bij oproep of contract

Wanneer u Nierkes Hovenier wilt inschakelen voor bovenstaande tuinonderhoudswerkzaamheden, biedt Nierkes u een onderhoudscontract aan. Daarnaast kunt u kiezen voor onderhoud op oproep. U bent uiteraard hoe dan ook vrij om de frequentie van dit onderhoud zelf te bepalen.

Icon gras Nierkes Hovenier
Handschoenen Nierkes Hovenier

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een tuinontwerp, tuinaanleg, het verzorgen van tuinonderhoud of het laten maken van een schutting of veranda? Vraag ons dan gerust om meer informatie, advies of een offerte op maat!

Neem contact op voor professioneel tuinonderhoud

Wilt u de hoveniers van Nierkes inschakelen voor tuinonderhoud, laat het weten en neem contact met ons op. Dat kan via het online contactformulier aan de linkerzijde, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Voor direct contact belt u 06-50633212 de hoveniers van Nierkes komen graag in contact met u.